Cursus- en workshopdata:
Meer dan 1000 mensen gingen u voor! 

Data cursussen en workshops bijv. portretfotografie, kleurbeheer en fine-art printing
Regelmatig zijn cursussen al volzet voor wij de tijd vinden deze op de website te vermelden. Daarom is het beter u aan te melden via contact of email. Dan zorgen wij dat u de informatie op tijd krijgt en u dus niet "achter het net vist". 

Online Cursus Kleurbeheer en printen: De cursus is te boeken bij onze partner HeelHollandFotografeert die we bereid gevonden hebben de cursus beschikbaar te stellen op een prachtig digitaal platform. De cursus kan nu geboekt worden en nog beter nieuws is dat er ook enkele gratis onderdelen zijn! Beschikbaar via Online Cursus Kleurbeheer. Gratis onderdelen ook te vinden via pagina links. 

Workshop Portretfotografie bij natuurlijk licht verwacht najaar 2023, 10u-13u te Veere, Nederland €89 inclusief hand-out en online-theorie vooraf.

Workshop Kleurbeheer (Hoe maak ik de Perfecte Print) te Terneuzen ter plaatse, met mini-groepje van 3 personen, volledige dag, woensdag 22 nov 2023, 10-16u, €159 (inclusief hand-out, Fine Art print op A2, lunch) (meer data op aanvraag)

Workshop "Hoe maak ik de perfecte print" te Rotterdam op 18 nov 2023 en te Antwerpen op 2 dec 2023, 10-16u €79 , in samenwerking met CameraNu.nl 


Data Portret- en Modelworkshops: 

Wij houden maandelijks een 2 tal modelworkshops, planning en info op aanvraag via Contact pagina

Het is mogelijk individuele workshops te volgen op vele gebieden, van portret, flitsen, cameragebruik, model, studio enz. Prijzen vanaf €195 voor 4 uur. 

Achtergrond info modelworkshops


Meer individuele mogelijkheden: 

Uw portret vanaf €120, op locatie of in de studio, met 1 of 2 personen. 

Wij maken unieke duurzame Fine Art Giclee prints op meerdere soorten kunstpapier. Contacteer ons voor de mogelijkheden. Prijsvoorbeeld: €12 voor A3+, €18 voor A2, afhankelijk van type papier. 

Assistentie bij u thuis om kleurbeheer te verbeteren of te installeren is mogelijk.

Ook Lightroom beheer of verbetering of assistentie thuis is mogelijk.

Meer info over alle cursussen en mogelijkheden: stel uw vraag via contact pagina

Cursussen fotografie

Art & Science verzorgt meerdere cursussen fotografie, van basis camerabeheersing tot gevorderde fotografie, en studio fotografie.

Workshops fotobewerking

Art & Science verzorgt workshops beeldbewerking met Lightroom, Photoshop (elements) en een unieke workshop kleurbeheer.

Workshops modelfotografie

Wij verzorgen regelmatig workshops modelfotografie op unieke locaties of in de studio met professionele modellen en professionele apparatuur maar met betaalbare prijzen.

Fotografie van mensen, objecten en reproductie van kunstwerken

Naast fotografie van mensen en objecten is Art & Science specialist in de reproductiefotografie van kunstwerken.